www.boxingcompany.fi

4.9.2011

Matti Kootaa ammuttiin jalkaan

Kankaanpääläisessä ravintolassa sattui perjantaina ampumavälikohtaus, jossa yksi ihminen sai surmansa. Ilmeisesti hänet murhattiin.

Suomen parhaisiin amatöörinyrkkeilijöihin kuuluva Matti Koota oli paikalla ravintolassa ja sai ampumavälikohtauksessa luodin jalkapöytäänsä. Koota joutui samantien jalkaleikkaukseen. Raporttien mukaan Koota oli tapahtumassa täysin sivullisena.

Hänen piti osallistua Azerbaidžanissa 22. syyskuuta alkaviin MM-kilpailuihin, jossa jaetaan paikkoja ensi vuoden olympialaisiin. Loukkaantuminen estää Kootan osallistumisen kilpailuihin.

Nähtäväksi jää pystyykö Koota osallistua huhtikuussa pidettävään Euroopan olympiakarsintaturnaukseen, jossa jaetaan viimeiset olympiapaikat.

Julkisuudessa on paljon harmiteltu miehen MM-kilpailujen väliin jäämistä, mutta tulisi miettiä että ampumavälikohtauksessa olisi voinut käydä paljon pahemminkin.

Tärkeintä on että Matti Koota on hengissä ja sen lisäksi hän pystynee elää täysin normaalia elämää ja mitä todennäköisimmin jatkamaan myös huippu-urheilu-uraansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!