www.boxingcompany.fi

10.9.2011

Rosberg ja Evensen iskevät Helsingissä 23. syyskuuta

 
Tamperelainen raskaansarjan ammattinyrkkeilijä Jarno Rosberg kohtaa P3 Boxingin nyrkkeilyillassa 23. syyskuuta britti Paul Butlinin kuusieräiseksi kaavaillussa taistossa.
Kaikki 10 ammattilaisotteluaan voittanut Rosberg, 30, on vasenkätinen, 195-senttinen ja reilut sata kiloa painava nyrkkeilijä. Merkittäviä voittoja Rosberg ei ole vielä iskenyt paidattomalla urallaan.

35-vuotiaalla Paul Butlinilla on peräti 27 ammattilaisottelun kokemus. Niistä hän on voittanut 12, joista kolme tyrmäyksellä. Viimeiset kymmenen otteluun Butlin on hävinnyt.

187-senttinen ja 106 kiloa viime ottelussaan painanut britti on kohdannut urallaan useita kovia kavereita.

Muun muassa Paolo Vidoz ja Albert Sosnowski ovat iskeneet Butlerin nopeasti keskeytyskuntoon. Yhteensä kuusi kertaa Butlin on hävinnyt ennen täyttä aikaa.

Useiden kovatasoisten ottelijoiden kanssa Butlin on onnistunut myös nyrkkeilemään täysiaikaiset ottelut ja miestä voidaankin pitää hyvänä kehien kiertelijänä.Esimerkiksi Dereck Chisora, Andrzej Wawrzyk ja Edmund Gerber ovat joutuneet ottelemaan Butlinin kanssa täydet erät.

Alla videopätkä Butlinin viime vuoden ottelusta keskinkertaista Larry Olubamiwoa vastaan:



Rosberg lähtee otteluun selvänä suosikkina ja isoin kysymys lienee, että voittaako tamperelainen ennen täyttä aikaa tai pisteillä.

Ennen täyttä aikaa tullut voitto olisi kelpo meriitti ja selvä pistevoitto on se mitä Rosbergilta voi odottaa, etenkin kun britti on tyylillisesti mitä sopivin vastus Rosbergille.

Helsingin Jäähallissa pidettävän illan pääotteluissa Juho Haapoja iskee alemman raskaansarjan EU-tittelistä ja Denis Shafikov kohtaa Giuseppe Laurin ylemmän kevyensarjan Euroopan mestaruusottelussa.

Boxing Nightin facebook-sivujen mukaan tapahtumassa nyrkkeilee myös norjalainen Andreas Evensen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!