www.boxingcompany.fi

4.9.2011

Vaasan SM-illan esiottelut selvillä

Vaasan Rewell Centerissä isketään 24. syyskuuta raskaansarjan Suomen mestaruusottelu, jossa Porvoon Petter Antman kohtaa Janne Katajiston.

SM-ottelun lisäksi tapahtumassa isketään kolme muuta ottelua.

Esiottelut vaikuttuvat etukäteen yleisöön meneviltä ja luvassa on viihdyttävä tapahtuma, jonka jokaisessa ottelussa taistellaan todenteolla voitosta.

Potkunyrkkeilyn Euroopan mestari Jarkko Jussila kohtaa neljännessä paidattinassa nyrkkeilyottelussaan Latvian Sergejs Kirillovsin, jolla on takanaan yksi voitokas ammattilaisottelu. Luvassa lienee kova nelieräinen ottelu kahden voitontahtoisen ottelijan välillä.

Toinen potkynyrkkeilijä Teemu Tuominen saa toisessa ammattinyrkkeilyottelussaan vastaansa Venäjän Dmitry Pankratovin nelieräisessä koitoksessa. Pankratov on Suomessa hävinnyt Jarkko Jussilalle teknisellä tyrmäyksellä ja Timo Laineelle pisteillä.

Tuominen ei ole mikään huippumies nyrkkeilyssä ja Pankratov on yritteliäs kelpo nyrkkeilijä. Uskon ottelusta tulevan tasainen ja yleisöön menevä. Tuominen vienee pistevoiton.

Alemman raskaansarjan Janne Forsmanin vastus miehen kolmannessa ammattilaisottelussa on Puolan Dariusz Balla, joka on voittanut 13 ammattilaisottelustaan kolme. 

Balla on otellut aiemmin kahdesti tappiollisesti Suomessa. Hän tarjosi kuitenkin hyvät erittäin hyvän vastarinnan Harri Hakuliselle ja Ronny Tillerille, häviten heille niukasti pisteillä. Lisäksi hän on voittanut kelpotasoisen Artur Kadlubekin.

Uskon, että Balla tekee jälleen hyvän ja yleisöystävällisen ottelun, mutta uskon Forsmanin voittoon. Haminalainen lyö hyvin vartaloon ja hän saattaa jopa puuduttaa Ballan keskeytyskuntoon. Todennäköisintä on kuitenkin Forsmanin pistevoitto.

Video Ballan viime ottelusta, jossa hän ottelee mustissa pöksyissä:





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!