www.boxingcompany.fi

24.7.2011

Joensuu ja Sjomkin Puolaan ottelureissulle


Eilen Caramelito Promotionsilta saamani tiedotteen mukaan Mika Joensuu ja Anton Sjomkin ottelevat 5. elokuuta Puolassa. Molemmilla on vastassaan voittamattomat kotikehän miehet. Kumpikin ottelupari vaikuttaa etukäteen varsin tasaiselta, joten tuskin Joensuu ja Sjomkin Puolaan matkaavat pelkän rahan vuoksi. 


Mika Joensuun mahdollisuudet iskeä vieraskehävoitto vaikuttaa kuitenkin hyvinkin epätodennäköiseltä. Viime ottelussaan heikkolistaiselle romanialaisottelijalle kotikehässään hävinnyt Joensuu ottelee nyt sarjaa ylempänä keskisarjassa kaikki kuusi otteluaan voittanutta Maciej Suleckia vastaan.

Puolalainen vaikuttaa hyvinkin taitavalta, mutta varsin kevytkätiseltä ottelijalta. Ensimmäinen ajatus ottelukulusta on se että Sulecki hallitsee ottelua ja vie kutakuinkin kaikki kuusi erää nimiinsä saamatta Joensuuta pahempaan pulaan. Toukokuussa Joensuu haastoi hienosti Christian Bladtin Tanskassa ja jos Joensuu löytää samanlaisen taisteluvireen päälle, niin puolalainen joutuu varmasti taistelemaan kovasti erävoitoista.

Alla olevalla videolla Sulecki ottelee kokomustissa pöksyissä:


Caramelito Promotions -tallia edustava virolainen Anton Sjomkin kohtaa niinikään kuusieräisessä ottelussa kotikehän Norbert Dabrowskin, joka on voittanut ammattilaisuransa kaikki neljä ottelua.

Dabrowskilla on takanaan myös pitkä amatööriura. Dabrowski on edustanut Puolaa nuorten ja miesten arvokilpailuissa ilman suurta menestystä.

Sjomkin on ulottuva, varsin taitava ja kovaiskuinen nyrkkeilijä, joka on Suomessa aikanaan yllättänyt Sami Selesmaan iskemällä hänet ottelukyvyttömäksi puolentoista erän aikana.

Katsoisin Dabrowskin pistevoiton oleevan ottelun todennäköisin lopputulos, mutta Sjomkinilla olevan hyvät mahdollisuudet todella tasaisen ottelun tekemiseen ja jopa yllätysvoittoon. Dabrowski voitti viime ottelussaan vain vaivoin keskinkertaisen italialaisen Matteo Rossin ja amatöörinä Dabrowski iskettiin ainakin muutaman kerran keskeytyskuntoon. Sjomkin on vaarallinen kaveri, joten kaikki on mahdollista.

Alla olevalla videolla Dabrowski nyrkkeilee sinisessä asussa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!