22.7.2011

Kuhinaa Kuortaneella

Olen parin viime päivän ajan ollut Kuortaneella nyrkkeilyleirillä katsomassa kahden naispuolisen valmennettavani perään ja oppimassa uutta nyrkkeilystä. Leireillä valmentajatkin saavat aina uusia ideota ja ajatuksia.

Leirin vetäjinä toimii Juha Temonen ja Lasse Seppälä. Leirin järjstelyt on erinomaisesti hoitanut Kuortaneen Kunnon Hannu Sippola.

Leiri alkoi torstaina reilun kolmenkymmenen nyrkkeilijän voimin ja ensimmäisissä harjoituksissa lyötiin 14 erän verran päähän eri tekniikoin ja tehtävin.

Perjantai alkoi 40 harjoittelijan voimin 13 erän tehtäväotteluharoituksella ja toinen harjoitus sisälsi yhteensä yhdeksän otteluharjoituserää. Perjantain lopetti tunnin mittainen tekniikkaharjoitus, jossa lyötiin päiden sijaan ilmaan ja vastustajan käsiin.

Perjantaina toisen harjoituksen sijaan sai valita myös kilpaottelun. Neljästäkymmenestä leiriläisestä vain neljä himosi kilpaottelua ja näin leirikilpailut olivat kahden ottelun mittaiset. Alla olevassa videopätkässä on kahden naisten Suomen mestarin kohtaamisen toinen erä. Naisten ottelussa oma valmennettavani Cecilia Nilsson (punaisessa kulmassa) kukisti Nelli Harisen kaikin tuomariäänin 3-0.

Leiri jatkuu vielä lauantaina kahden harjoituksen verran. Leiri on ollut kehittävä ja kova, mutta samalla tunnelma on mukavan rento. Kiitokset järjestäjille!