www.boxingcompany.fi

14.8.2011

Evensen ottelee Helsingissä?


Ruskiksen Skaboissa aikanaan kohtaamani Andreas Evensenin ottelee ilmeisesti syyskuussa Helsingissä pidettävässä ammattinyrkkeilyillassa. Viime vuonna WBO-liiton titteliottelussakin esiintynyt Evensen on otellut aiemmin paidattomana kuudesti Suomessa.

Norjalaisen Evensenin valmentaja-manageri Helge Waeroye kertoo blogikirjoituksessaan Evensenin todennäköisesti ottelevan tulevassa Helsingin tapahtumassa myöhemmin nimettävää vastustajaa vastaan.
Waeroyen mukaan Evensenin tulevan  12-eräisen ottelun voittaja saa matkamuistoksi IBF-liiton Inter-continental mestaruusvyön, josta on viimeksi oteltu vuonna 2007.  Nähtäväksi jää löytyykö Evensenin vastustaja IBF:n Inter-continental arvolistalta, jonne norjalaista itseään ei ole arvostettu.

Mikäli norjalaisten tiedot pitävät kutinsa, niin luvassa lienee jälleen vauhdikasta katsottavaa. Evensenin hurja tahtotaso on ihailtavaa ja vaikka housujen ylhäälläpitäjällä ei sinänsä ole väliä, niin se taannee sen että Evenseniä vastaan nousee kelpo nyrkkeilijä.

P3 Boxing ei ole vielä julkaissut tietoja huhutusta syyskuun tapahtumasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!