www.boxingcompany.fi

4.8.2011

Joensuu ja Sjomkin perjantaina kehässä

Boxing Finlandian nyrkkeilijä Mika Joensuu ja Caramelito Promotionsin Anton Sjomkin ottelevat perjantaina Puolassa voittamattomia kotikehän miehiä vastaan. Punnitustulokset voi lukea Caramelito Promotionsin nettisivuilta!

Video punnitustilaisuudesta:



Mika Joensuulle en voi ennustaa suurta menestystä Puolan kehästä. Maciej Sulecki vaikuttaa Joensuuta taitavammalta ja kun miehillä on hieman kokoeroakin (välisarjassa yleensä otteleva Joensuu ottelee nyt keskisarjassa), niin puolalainen lähtee otteluun ylivoimaisena ennakkosuosikkina.  

Veikkaan puolalaisen vievän kaikki kuusi erää selvästi nimiinsä.

Alla olevalla videolla Joensuun ja Sjomkin vastustajat sparraavat keskenään. Joensuun vastus Maciej Sulecki harjoittelee videolla sinisissä pöksyissä ja Sjomkinin vastus Norbert Dabrowski  taas sinisissä:


Virolaisella Anton Sjomkinilla taas lienee huomattavasti paremmat mahdollisuudet ottelussaan vasenkätistä Norbert Dabrowskia vastaan.

Sjomkin on iskutehonsa myötä varsin vaarallinen ja taitava ottelija, vaikkakin välillä hieman flegmaattinen. Kohtuullisen amatööriuran tehnyt Dabrowski on kyllä voittanut kaikki neljä ammattilaisotteluaan, muttei ainakaan tuomaripisteiden mukaan kovin vakuuttavasti.

Esimerkiksi Sjomkinin tyylistä, mutta astetta heikompaa, latvialaista kehien kiertäjää Andrejs Tolstihsia vastaan polakki hävisi nelieräisestä ottelusta yhden erän. Tämä kertonee siitä, ettei Dabrowski mikään kansainvälisen tason huippulupaus ole.

Todennäköisimpänä tuloksena ottelussa pidän kuitenkin Dabrowskin pistevoittoa, mutta suurella mielenkiinnolla odottelen ottelun lopputulosta.

Lue myös ensimmäinen kirjoitukseni aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!