www.boxingcompany.fi

11.8.2011

Kuopiossa bokrataan 27. elokuuta

Kuopion Suurmäentien väestönsuoja/pommisuojassa isketään 27. elokuuta nyrkkeilyilta, joka sisältää kaksi nelieräistä ammattinyrkkeilyottelua ja olympiatyylin otteluita. 

Paidallisten ottelijoiden nimiä ei vielä ole julkaistu, mutta paidattomista ottelijoista kaksi on tiedossa.

Ammattilaisdebyyttinsä tapahtumassa iskee Kuopion Riennon kasvatti Matias Laitinen. Kuopiolainen on Boxing Finlandian nettisivujen mukaan 20 vuotias, 180 senttinen ja hän ottelee ylemmässä kevyessä sarjassa (63,5 kg).


Laitinen on kohtuu kokenut nyrkkeilijä, joka ei kuitenkaan toistaiseksi ole iskenyt suuria voittoja. Mies on varsin taitava, mutta usein laiskan oloinen kehässä. 

Potentiaalia nuorukaisessa on ja tuleekin olemaan mukavaa seurata miehen kehitystä ammattilaiskehissä.

Vastustajat uran ensimmäisissä otteluissa on valittava tarkasti, jotta paidaton ura saisi positiivisen startin ja sitä kautta motivaation nousisi entisestään ja kehitys kiihtyisi. Kansainvälistä menestyjää Laitisesta tuskin koskaan tulee, mutta miksi jokaisesta paitansa riisuvasta pitäisikään odottaa seuraavaa aminasikaista?

Tapahtuman toisessa ammattilaisottelussa kehässä esiintyy Tuomo "Terrieri" Eronen. Kahdeksasta ottelustaan kuusi voittanut Eronen on esiintynyt viime otteluissaan hyvin pirteästi. Nyt Eronen siirtyy ottelemaan höyhensarjaan, joka on yhtä sarjaa alempana kuin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!