www.boxingcompany.fi

28.8.2011

Robert Helenius iski jälleen näyttävän voiton

Robert Helenius iski Saksassa odotetun, mutta arvokkaan voiton. Helenius takoi entisen tekijämiehen Siarhei Liakhovichin ottelukyvyttömäksi yhdeksännessä erässä.



Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä ja pysyi ainakin näennäisesti tasaisena kahdeksanteen erään asti. Alkuerissä miehet osuivat toisiinsa kohtuuhelposti, mutta kummallakaan ei ollut vaikeuksia pysyä pystyssä. Miehet iskivät varsin hyvällä temmolla ja oli mukavaa katsottavaa.

Ottelun edetessä erät pysyivät tasaisen näköisinä, mutta nähtävissä oli että Helenius teki jatkuvasti iskuillaan enemmän tehoa. Helenius löi kaksikosta kovemmin ja myös parhaat osumat, jotka pikkuhiljaa puuduttivat Liakhovichia.

Kahdeksannessa erässä Liakhovichissa alkoi aiempaa selvemmin nähdä, että mies oli joutunut vastaanottamaan kovia tällejä usean erän ajan. Samalla miehen itseluottamus alkoi ymmärrettävästi tippua. Hän oli osunut Heleniukseen parhailla iskuillaan, mutta Helenius ei mennyt sekaisin, eikä hän näyttänyt väsyvän.

Erän lopussa Helenius pudotti Liakhovichin ja lopetti ottelun yhdeksännessä erässä. Kuten ylläolevasta videoklipistä voi katsoa Helenius iski nopeasti, tehokkaasti, katsoi paikat joka iskulle eikä lyönyt vaan sinne päin. Lisäksi hän laittoi erinomaisesti iskuja yhteen. Upeaa nyrkkeilyä Robertilta!

Helenius voitti hyvän nyrkkeilijän

Siarhei Liakhovich oli valmistautunut hyvin otteluun ja otteli juuri niin hyvin kuin mieheltä vain pystyi odottaa. Miehen väsyminen johtui pitkälti vastaanotetuista tälleistä, eikä huonosta kunnosta. Syy miehen tappioon on mielestäni selvä: Helenius on miehelle liian kova pala. 

Helenius on hänelle liian iso, vahva, taitava, nälkäinen ja kestää iskuja niin hyvin ettei Liakhovich kyennut häntä satuttamaan. Mielestäni Liakhovich ei ollut pahasti hiipunut parhaista päivistään, hän oli hyvässä kunnossa ja otteli hyvin, mutta se ei yksinkertaisesti riittänyt. Robert Helenius oli liian hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!