www.boxingcompany.fi

2.8.2011

Haapoja ja Antman sparraavat tiistaina Michael Sprottin kanssa


Simo Korhosen matkakertomus Lontoon treenireissusta

Lontoo, sunnuntai 31.7.2011

Lähdimme Petter Antmannin kanssa helteen jo viikkoja riivaamasta Porvoosta kohti Lontoota sunnuntaina 31. heinäkuuta.

Tarkoitushan on mennä Härmän Häjyn Juho Haapojan seuraksi nauttiman huippurääkkääjä CJ Husseinin treenistä ja valmistautua molempien äijien syyskuisiin mestaruusotteluihin. 

Juholla edessä EU-ottelu ranskan Faisal Arramia vastaan ja Petterillä raskaansarjan Suomen mestaruusottelu Janne Katajiston kanssa. 

Saavuimme Lontoon luoteispuolen Harrow kaupunginosaan illansuussa. CJ tuli kanssammae illalliselle ja käytiin läpi seuraavan päivän ohjelmaa. Aamutreenit yhdellä salilla, vapaata päivällä ja iltasella juoksutreenit.

Tiistaina on tarkoitus mennä toiselle salille sparraamaan. Keskustelussa vilahtaneiden sparrikavereiden nimissä oli jotain tuttua; Danny Williams, Michael Sprott ja muita alan hemmoja. Katsotaan mitä saadaan aikaan ja kuka uskaltaa kohdata Pohjan kovanyrkkiset poijjaat.

Juhohan tuli tänne Londoniin jo maanantaina ja hänen piti sparrata Toks Owohin kanssa, syystä tai toisesta Owoh vain ei ilmestynyt paikalle, oiskohan tsiikannut youtubesta Juhon otteita todennut että höyhentyyny himassa on mukavampi halattava kuin pohjanmaalainen kovaa lyövä karvanaama, tiedä näistä.

Lontoo, maanantai 1.8.2011

Päivä alkoi odotetusti, salin pitäjän myöhästymisellä, mutta ei tää hemmo ollu vielä viikkoon kuulemma ajoissa ilmaantunut paikalle joten stoalaisella kärsivällisyydellä odottelimme sisäänpääsyä Stone Bridge Boxing Clubille. Ihan nasta nyrkkeilysali ja vain meidän käytössä.

Alkulämmöt ja muutama erä varjoa, sen jälkeen veljekset sparras keskenään Cj:n antaessa neuvoja, hieman jäykkää oli molempien gladiaattorien esitys, pitkä aika viime sparreista. Lopuksi kunnon jumpat ja aamutreenit olikin taputeltu. Juho on jo viikon ollut CJ:n hellääkin hellemmässä huomassa  ja kunto on kohentunut, joten pikkasen jäi Petter jälkeen. 

Päivä huilia ja illalla juoksutreenit. Treeneihin suunnistettiin puoli seitsemän aikaan. Päivä oli lämmin ja iltasellakin ilma oli leuto kuin naapurin lehmän henkäys. Poijjaat kirmasivat 20 minsan ylämäkilenksulle ja palasivat hyvässä järjestyksessä autolle jonka luona odottelin opiskellen brtittiläisten varisten käyttäytymistä.

Loppujumpan aikoihin CJ:n puhelin rääkäisi ja uutisena oli että huomiseksi löytyi edes yksi reipas sparraaja Suomen toivoille. Vapaaehtoiseksi ilmoittautui raskaansarjan EM-otteluun valmistautuva Michael Sprott. Että semmosta jännää on sitten huomen iltapäivällä luvassa. 

Alla olevalla videopätkällä näette kuinka Sprott tyrmäsi olympiakultamitalisti Audley Harrisonin miesten ensimmäisessä kohtaamisessa:

Pysykää kanavalla, kerron myöhemmin siitä miten sessio meni ja kuka jäi henkiin.

Nyrkkeilyterveisin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!