www.boxingcompany.fi

5.8.2011

Wonjongkam tyrmäsi ja Pavlik peruutti

Kärpässarjan maailmanmestari Pongsaklek Wonjongkai iski torstaina Thaimaassa helpon ensierän tyrmäysvoiton todella heppoisasta vastustajastaan ottelussa, jossa ei ollut titteleitä pelissä.

Vielä pari päivää sitten Boxrecin tietojen mukaan Wonjongkain piti kohdata kokenut Dondon Jimenean, mutta lopulta vastus oli Pakasit Twins Gym -ottelijanimeä käyttävä Somchai Phumeth, josta ei ollut mestarille vastusta.


Lokakuun lopussa on luvassa erittäin mielenkiintoinen ottelu, kun Wonjonkai kohtaa kotimaassa Mexikon kovan Eggar Sosan. Siitä kirjoittelen enemmän sitten lähempänä ajankohtana.

Entinen keskisarjan maailmanmestari Kelly Pavlik peruutti ilmeiesti tiistaina lauantaisen ottelunsa Darryl Cunninghamia vastaan. Syynä peruutukseen olivat erimielisyydet Pavlikin palkkiosta.

On aivan käsittämätöntä ettei maailmanluokan tasolla ole vajaata viikkoa ennen kilpailuita ottelupalkkiot lyötynä lukkoon.

The Ring Magazine haastatteli peruutuksen tiimoilta Pavlikia ja promoottori Bob Arumia:
Lue Pavlikin kommentit!
Lue Arumin kommentit!

Haastattelussa Pavlik sanoo ottelevansa jatkossa vain jos palkkiot ovat kohdallaan. Mies ilmeisesti saanut ottelustaan varsin heppoista Cunninghamia vastaan noin 50 000 dollaria ja mahdollisesta ottelusta huipputaitavaa Lucian Butea vastaan reilun miljoonan.

Ottamatta kantaa siihen oliko Pavlikin peruutus oikeutettu, ei miehelle voi kovin ruusuista tulevaisuutta nyrkkeilykehässä povata. Upean uran Pavlik on kuitenkin jo tehnyt.

Tulevana yönä Californiassa isketään pari hyvon mielenkiintoista taistoa, joista ennakkokatsaukset kirjoittelin aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähettäkää palautetta!